Tidsbokning

Läs detta innan du bokar tid.. 

 

Om du är osäker på om din hund bör trimmas eller klippas eller känner att du behöver mer information, så ring istället för onlinebokning. Du är även välkommen med din hund till salongen för att diskutera vad som blir bäst för din hund och boka tid.

Prislistan är fasta priser efter ras men prisförändringar kan förekomma om arbetstiden är mycket kortare eller längre än normalt. Orsaker till detta kan vara pälsmängd/kvalité eller hundens beteende. Om du har en blandras eller om din ras inte finns med i listan så väljer du bland små raser, mellanstora raser och stora raser.

Små raser : >35cm i mankhöjd

Mellanstora raser : 35cm i mankhöjd - 50cm i mankhöjd

Stora raser : < 50cm i mankhöjd

Avbokning skall ske senast 24 timmar innan den bokade tiden. Ej avbokade tider debiteras.

Tänk på att hunden ska vara väl rastad innan den kommer! Om hunden har blivit av med överskottsenergi innan besöket har den lättare för att stå stilla på bordet, vilket underlättar för både hund och frisör.

Om du badar själv ska detta göras dagen innan eller samma dag som klippningen, hunden ska vara utkammad och torrfönad när den kommer. Bada aldrig hunden med tovor då schampot fastnar i tovorna, är hunden tovig så är det bättre att den badas i samband med klippning.

Vill du boka tid för mer än en hund i onlinebokningen så bokar du upp tider direkt efter varandra. Det går bra att lämna in och hämta hundarna samtidigt.

 

Onlinebokningen är enkel att använda. Du letar upp din ras i lista och klickar på den behandling som du vill ha, då kommer alla lediga tider upp! Bokningen är inte slutförd förrän du har fyllt i dina uppgifter. Om du angett din mailadress så får du automatiskt en bekräftelse på bokningen till din mail. Du kan även omboka/avboka tiden själv, dock senast 24 timmar innan.

Boka tid