Jobba hos oss

shutterstock_499198921

Ambitiös hundfrisör sökes

Vi söker dig som kan komplettera vårt team! Vi erbjuder trygg anställning med bra villkor och tät sammanhållning. Företaget satsar stort på utveckling så du skall vara driven med en vilja att utvecklas och gärna vara intresserad av att tävla i hundfriseing och inneha ett genuint intresse för pälsvård, djurvård och djurpsykologi. Vi har idag två djurfrisörer på heltid och en på deltid. Till vår salong söker sig flera tusen hund och katt ägare regelbundet varje år och vi håller mycket hög kvalité på vårt arbete och service, vi arbetar långsiktigt och bygger relationer med djurägare i ett öppet och ärligt klimat med djurets välbefinnande i fokus. Vi arbetar utifrån positiv förstärkning och lägger stor vikt vid ditt handlag med djur. Stämningen i teamet är något vi värdesätter och vi ser att du är öppen, lojal och tycker om att arbeta i team. Vår salong är en del av ett koncept där vi kommer utveckla och vi har fasta rutiner på arbetsplatsen där du kan fokusera på djuren, under våren planerar vi även anställda en receptionist på deltid. I salongen finns även en mindre djurbutik.

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann, effektiv med goda kunskaper inom hundfrisering. Vi kan erbjuda viss vidareutbildning men du ska kunna klippa och trimma alla de vanligare raserna och har du någon spetskompetens inom en ras är det meriterande.

Din arbetsplats kommer vara i en topputrustad, mycket fräsch och modern salong med all utrustning du kan tänka dig såsom elektriska trimbord, badkar, kvalitetsprodukter och arbetsredskap.

Bifoga fil med före efter bilder av ditt arbete i din ansökan.

Ansök här

Close Menu